30/1/08

Sense avisar

Fem que valgui la pena.
Avui he dut un dia estrany. Deu ser que arriba un dia en què, tot allò que creies adormit, es fa latent. Es desperta amb tanta força que ja no pots colgar-ho ben endins, com havies fet fins ara. No us ha passat mai? És un sentiment contradictori, no ho sé; com un dolç malestar que no aconsegueixo acabar de definir. S'ha desencadenat de cop, les circumstàncies així ho han volgut. I ara la tinc aquí: la realitat palplantada davant meu.

Quin neguit! I precisament ara. Tant de bo poguéssim triar quant de temps volem defugir la veritat, el moment exacte en què volem que surti a la llum i totes aquestes collonades! Perquè, al cap i a la fi, només són això: collonades. Se'ns presenta quan toca, que sol ser quan menys ho esperem. Almenys aquesta vegada ha anat així.

No oblidem Carnaval, que ara ja sí, menys de 24 hores i...
PER CARNAVAL, TOT S'HI VAL!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Neus!
Quin neguit?
El primer que faig quan arribo a la "feina" és llegir els teus textos, i d'aquest despren una extranya sensació!
Ara ja no podem fer marxa enrere, aquesta tarda merengada, inevitablement ja hi som!
Cuida't i fins demà, guapa!

Anònim ha dit...

LAURA DIU:
hola Neus
M'has deixat sorpresa, no sabia que es poguessin controlar les emocions d'aquesta manera i ni molt menys transmeta-ho amb tanta claredat.
Espero que aquesta estranya sensació es converteixi en una gran il·lusió!
Si t'emociones per CARNAVAL,
ets una Vilanovina com CAL!
jejeje
de què anireu?
BON CARNAVAL wapiiissima!

Unknown ha dit...

Eis! Com m'agrada que tot això estigui actiu, que hi participeu!;)

Gemma; kina penetaaaaa.... ara començaràs una feina seriosa i ja no tindré comentaris teus de bon matí...;( però no m'abandonis, ehhh!!! Ens veiem demà, ja parlarem a veure com quedem!Quines ganeees;)))

Laurin...sí sí... això engega avui, però feeesta grossa a partir de demà!!! Ja et diré de què anem en privat, que no es pot pas fer públic jejje;P Neniiii, espero que estiguis la mar de bé, repeteixo que tinc ganes de veure't! I has vist que he col·locat un enllaç del teu fotolog? jiji;P

PETONÀS!

Anònim ha dit...

Carnaval carnaval!!!!

Ja hi som!!!!
Fora aquestes sensacions, defuig uns dies més de la veritat com a mínim, dijous vinent ja farem una sessió de terapia i analisi profund ara a disfrutar de la setmana on tot s'hi val!!!!

Visca!!!!